Κάλεσμα για τη δημιουργία θεατρικής ομάδας

Στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης του νεοσύστατου ελεύθερου κοινωνικού χώρου «Σχολείο για την μάθηση της ελευθερίας» πραγματοποιείται κάλεσμα για τη δημιουργία θεατρικής ομάδας. Το θέατρο αποτελεί μια διαδικασία απελευθέρωσης του ατόμου, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την ελευθερία του λόγου και του πνεύματος, αξίες που ο ίδιος ο χώρος προασπίζει. Γι’αυτό λοιπόν καλούμε όλους και όλες την στην δημιουργία θεατρικής ομάδας αλλά και στις λειτουργίες του σχολείου, καθώς ακρογωνιαίος λίθος κάθε τέτοιας προσπάθειας είναι η ίδια η συμμετοχική διαδικασία.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, 21.30

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Μετά την συνάντηση της Κυριακής, οι συναντήσεις της θεατρικής ομάδας καθορίστηκαν για Κυριακή στις 18:00, Τρίτη στις 18:00, και ως εναλλακτική Πέμπτη στις 18:00

  Σεπτεμβρίου 27, 2010 στο 09:46

 2. δέσποινα κ

  γεια σας! η θεατρική ομάδα είναι ανοιχτή? θα μπορούσα δηλαδή να έρθω μία κυριακή και να έχω ελπίδες να μπω στην ομάδα?

  ευχαριστώ!

  Νοέμβριος 7, 2010 στο 04:35

  • Όλες οι διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο Σχολείο, είναι ανοιχτές κι ελεύθερες. Κανείς δεν περνάει από κριτική επιτροπή ή κόσκινο, ούτε αποκλείεται η συμμετοχή κάποιου σε οτιδήποτε θελήσει. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, η συμμετοχή ενθαρρύνεται και προσδοκάται.

   Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να έρθεις τις μέρες και ώρες που λειτουργεί οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να δεις κατά πόσο πρακτικά, μπορείς να το παρακολουθήσεις.

   Νοέμβριος 7, 2010 στο 14:28

 3. Εύη Γκιουλέκα

  Καλησπέρα,
  θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παρακολουθήσω τώρα τα μαθήματα θεάτρου.Δυστυχώς, τώρα έμαθα για εσάς και το έργο σας και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσω τώρα.
  Και επίσης αν δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω τώρα, αν ξέρετε κάθε πότε δημιουργούνται τμήματα για να τα παρακολουθήσω από την αρχή.
  Ευχαριστώ πολύ.

  Δεκέμβριος 8, 2010 στο 01:36

  • Χαίρεται! Τμήματα δημιουργούνται συνήθως κάθε φορά που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να διοργανώσουν ένα μάθημα και αντίστοιχα, ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν/συμμετέχουν σε αυτό. Είτε είναι αντικειμένου που ήδη ασχολούμαστε κι έχει πολυπληθή τμήματα, οπότε δημιουργούνται νέα, είτε πρόκειται για εντελώς καινούργια μαθήματα/λειτουργίες. Από εκεί και πέρα, η βασική οργάνωση τμημάτων, είναι κάθε Σεπτέμβρη/Οκτώβρη.

   Όσο για την θεατρική ομάδα, μπορείς να έρθεις στις πρόβες και θα διαπιστώσεις από μόνη σου αν μπορείς ή όχι να συμμετέχεις.

   Καλή συνέχεια.

   Δεκέμβριος 8, 2010 στο 03:41

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s